Uunisepät luo tunnelmaa - romantiikkaa tulen äärellä

Tänä ystävänpäivä päädyin loistavaan ideaan. Sen sijaan, että menisimme jonnekin juhlimaan ja maksaisimme siitä isot rahat, että päätin juhlistaa vaimoani ja rakkauttamme viettämällä romanttisen illan kodissamme. Oli aika yllättävää, että sain tämän ajatuksen. Syntymäpäivälahjakseni sain lahjakortin kylpylään, jossa otin kuumakivihieronnan. Mennessäni paikalle, olin hyvin epävarma, ja pidin sitä todella naisellisena juttuna. Mutta maattuani hierontapöydällä 10 minuuttia, olin todella iloinen ja rentoutunut. Minulla on tapana käydä urheiluhieronnassa joka viikko, ja se voi olla aika kovakouraistakin, mutta tässä lihaksia hierotaan hyvin kevyesti ja lisäksi ne ensin lämmitetään kuumilla kivillä. Pöydällä nauttiessani rennosta olosta, ajattelin, että tätä kuumakivihierontaa olisi mahtava kokeilla myös vaimoni kanssa.

Seuraavana päivänä menin nettiin, tilasin kuumakivihierontasetin ja aloin suunnitella ystävänpäivää. Päätin, että hieronta ja illallinen olisi parasta järjestää takan edessä.  On oikeastaan ​​hassua, että oli tilaisuus mikä tahansa, on takan edusta yleensä paras paikka sen järjestämiseen. Ja takka on ollut olemassa jo kokonaisen vuosikymmenen. Olimme onnekkaita ostaessamme Suomessa suunnitellun ja valmistetun takan; Turkulainen Uunisepät-takkamme ei ole koskaan aiheuttanut meille harmaita hiuksia. Täytyy vain kiittää ystäviämme, jotka suosittelivat meille Uuniseppiä hankittuaan heiltä oman takkansa. Niinpä tämä Ystävänpäivä aion järjestää vaimolleni illallisen ja kuumakivihieronnan takan edustalla. Lisäksi täytyy muistaa huolellinen ruuanlaitto, pullo hyvää viiniä ja musiikki.

Oli sitten työtä ja huolia kuinka paljon tahansa, ikinä ei pitäisi unohtaa viettää aikaa läheisten kanssa. Pidä prioriteettisi kunnossa.