Ehostaminen ja takka?

Kun puhutaan ehosteista ja ehostamisesta se liittyy yleensä meikkeihin, kenkiin, laukkuihin, koruihin ja niin edelleen. Minä löysin kuitenkin hiljattain uuden näkökulman ehostamiseen. Tämä on pääasiassa uuden hankintani, tulisijan, ansiota. Muutin yhteen poikaystäväni kanssa, joka asuu paritalossa, ja muuton ohessa hän halusi myös vaihtaa vanhan takan uuteen. Syynä oli myös vanhan takan palokaasujen huono kierto. Joten koska se oli meidän yhteinen tulisijamme, ja oikeastaan ensimmäinen yhteinen hankintamme, päätimme myös valita sen yhdessä.

Menimme takkaliikkeeseen, jossa hänen vanha työkaverinsa oli töissä ja aloimme katsella heidän takkamallejaan. Yllätyin suuresti Uunisepät -malliston laajuudesta. Voit myös itse valita haluamasi kaakelit, ovet ja niin edelleen – voit siis ehostaa minkä tahansa rungon sellaiseksi kuin haluat. Saat todellakin juuri sellaisen tulisijan kuin olet aina halunnut!

Visiittimme Uunisepille kesti yli tunnin ja saimme heiltä paljon hyviä neuvoja. Lopulta päätimme, että heidän muurarinsa tulee asentamaan valitsemamme takan kuukauden pasta. Sen lisäksi, että saimme kaiken tarvittavan tiedon takastamme, asennusprosessista ja tulisijoista yleensä, satuin myös vilkaisemaan kaikenlaisia takkojen oheistuotteita. En ollut edes ajatellut, että oli olemassa niin monenlaisia takkavälineitä, edustapeltejä, kipinäverkkoja, halkokoreja ja paljon muuta. Minä, ja itse asiassa myös poikaystäväni olimme hämmästyneitä tästä työkalujen ja tuotteiden paljoudesta. Esimerkiksi, jos sinulla on takassa edustapelti, on sotkujen siivoaminen todella helppoa ja nopeaa.

Ensi viikolla ajattelin järjestää tupaantuliaiset uudessa kodissamme. Ne ystävät jotka välttämättä halusivat ostaa lahjan, ohjasimme Uunisepille, koska halusimme saada jotain hyödyllistä ja tarpeellista. Kiitokset Uunisepille, että löysimme tuotteet, jotka tekevät koko ”takkakokemuksen” entistäkin paremmaksi.