Makuasia


Aina ostaessasi tuotteen, valitset yleensä sellaisen joka sopii juuri omaan tyyliisi ja makuusi. Oma maku on sellainen asia, joka kehittyy koko ajan ja ottaa vaikutteita näkemistäsi ja tekemistäsi asioista. Tällä hetkellä sanoisin, että tyylini on aikalailla naisellinen ja luonnonläheinen, tarkoittaen siis sitä että pidän puisista huonekaluista kasvimaisista yksityiskohdista. Haluan, että kotini ja sen monet huoneet parhaalla mahdollisella tavalla ja että kaikki löytyy järkevistä paikoista. Sanottakoon kuitenkin, että kaikkien tyyli ja maku on tietysti erilainen, ja on mukava että kaupoissa on laaja valikoima, josta löytyy jokaiselle jotakin uutta kotiin sopivaa.

Olen tehnyt pientä pintaremonttia kotona, ja sopivan tapetin, lattiatiilen, keittiötason jne. löytäminen oli suorastaan yllättävän helppoa. Mutta yhden asian kanssa minulla kesti todella pitkään, ja se oli sopiva tulisija. Muutin nykyiseen asuntooni parisen vuotta sitten, ja aluksi se ei näyttänyt ollenkaan minunlaiseltani, mutta päätin kuitenkin remontoida sitä aina vähän kerrallaan. Ja nyt olenkin oikeastaan tehnyt kaikki muut remontit, paitsi uuden takan asennuttamisen. Arvelin alusta asti, että siitä tulisi kaikista vaikein tehtävä, sillä en ole edes nähnyt monia olohuoneeseeni sopivan oloisia takkoja.

Mutta oli kuitenkin korkea aika, että otin asian hoitaakseni. Aloitin selaamalla lehtiä ja kyselemällä ystäviltäni neuvoja. Kuitenkin vasta Internetissä surffaamalla löysin takkavalmistajan, jolta löytyy tarpeeksi kattava valikoima. Aluksi luulin, että Uunisepät oli vain yksi valmistaja muiden joukossa, mutta selattuani hetken heidän mallistoaan olin todella positiivisesti yllättynyt. Löysin täydellisesti sopivan mallin nimeltä Manttelitakka. Se sopii kokonsa ja tyylinsä puolesta todella hyvin olohuoneeseeni. On vielä viikonloppu, mutta heti maanantaina aion soittaa Uunisepille ja selvittää kaiken tarvittavan tästä takkamallista, ja ennen kaikkea sen koska se voidaan asentaa olohuoneeseeni. Harmonia syntyy siitä, että tyyli sopii käyttäjäänsä.